Ambachtenstraat 26
B 8870 IZEGEM
BTW BE 0866.072.220
phone +32 (0) 51 31 84 16 cell +32 (0) 478 37 52 06
fax +32 (0) 51 32 24 70 email info@gvs-bvba.be

GVS is gestart als een eenmanszaak in bijberoep. Vanuit een hobby en grote interesse werd een eerste machine aangekocht om kleine werken uit te voeren. Na een goed jaar echter liep deze hobby al wat uit de hand, wierp de mond-aan-mond reclame al deftig zijn vruchten af en werd de werkplaats van GVS te klein. Zaken moesten worden herbekeken.

De keuze kwam om GVS om te vormen naar GVS bvba. Op 1 juli 2004 was dit een feit en startte GVS bvba hiermee meteen ook op een nieuwe locatie, Ambachtenstraat 26, te 8870 Izegem. Hierdoor was de noodzaak naar ruimte om het machinepark uit te breiden opgelost, konden investeringen aangaande diversiteit in machines plaatsvinden teneinde complexere stukken af te werken en een grotere waaier van draai- en freeswerk uit te voeren. Jaar na jaar werd er vernieuwd en geïnvesteerd om een zo volledig mogelijk totaalpakket te kunnen aanbieden aan onze klanten. De plaatsbeperking stak terug de kop op.

In 2012 werd de oppervlakte van de werkplaats verdubbeld, waardoor onze machines konden herschikt worden volgens kunnen en bewerking. Doorheen de jaren was het freeswerk echter ook uitgebreid met vlakslijpwerk en draaderosiewerk. Dag na dag streven we ernaar hoogwaardige en kwaliteitsvolle afgewerkte producten af te leveren. Deze worden steeds met de grootste zorg en precisie, vakmanschap en indien nodig in alle discretie, uitgevoerd.

Door onze reeds jarenlange ervaring, zijn wij in staat om de ontwerpen van onze klanten perfect te realiseren. Dankzij onze professionele en flexibele software van TopSolid kunnen we tekeningen van klanten openen, indien nodig bijwerken, en onmiddellijk de realisatie ervan starten op één van onze machines. Tekeningen kunnen doorgestuurd worden in verschillende bestandsformaten zoals bijvoorbeeld DXF, DWG, IGES, STEP, ... .

Mocht u naast de informatie op onze site nog vragen hebben, of u wenst een vrijblijvende en gratis offerte ? Aarzel dan niet om ons te contacteren info@gvs-bvba.be.